Arjeplog · Luleå · Piteå · Skellefteå · Umeå

 
Hem
Regler
Banor
Tävlingar
Anmälan
Resultat
Ställning
 

 

 

 

Välkommen till Norrlandstouren 2007.

Nyheter:

Norrlandstouren fortsätter.

Skellefteå 2/8 - skynda att anmäla er.

Jag beklagar allt dröjsmål med sajten och dess uppdateringar.

Det beror helt och hållet på personliga saker och jag tar på mig ansvaret för förseningarna och eventuella klagomål.

// Jörgen

Tanken bakom Norrlandstouren är att ge spelare i Norr- och Västerbotten fler tävlingstillfällen, men även en god anledning att besöka andra banor än den egna.

Förhoppningen är att Norrlandstouren också skall vara ett naturligt steg mellan tävlingar på klubbnivå och nationella tävlingar och därigenom få fler spelare att prova på fler och större tävlingar.

Norrlandstouren som gick längs kusten för ett par år sedan hade ett ganska högt deltagande på deltävlingarna som gick i Luleå, Skellefteå och Umeå.
Det ger hopp om gott deltagande även denna gång.

I dagsläget har en inbjudan/förfrågan gått ut till klubbarna i Arjeplog, Luleå, Piteå, Skellefteå och Umeå och förhoppningsvis kommer Norrlandstouren att bestå av minst fyra deltävlingar.

Observera att Norrlandstouren fortfarande bara är i inbjudningsfasen och att de inbjudna klubbarna skall besluta om att deltaga eller inte.

 

Mer information kommer så snart jag vet mer om hur det hela fortskrider.

// Jörgen Öhman, Luleå Discgolfförening

 

Att gå från lokala klubb-tävlingar på den egna banan till att delta i större tävlingar är ett stort steg. Många känner kanske att de kommer att göra bort sig på en större tävling.
Visst finns risken att man "gör bort sig" men jag är av uppfattningen att chansen att uppleva något nytt, roligt och spännande är oändligt mycket större.