Luleå Discgolfförening

 
 


Tävlingar
Resultatarkiv
Norra Discgolf Touren
Kvällsdiscen
Kalender 2015
 
LDF-Kvällsdisc 2019Under 2019 arrangerar Luleå Discgolfförening Kvällsdiscen, en tävling som pågår under hela sommaren på Serpent Hill, med start tisdag 7:e maj kl 19.00. (om väder och snöförhållande tillåter, se Forum för mer aktuell info). Efterföljande tillfällen är varje tisdag och torsdag kl 19:00. I Augusti börjar tillfällena tidigareläggas pga att det blir mörkt på kvällen. De 10 bästa rundorna på Serpent Hill räknas för varje spelare. Vinnarna i samtliga klasser koras efter den sista deltävlingen i Kvällsdiscen och priser utdelas till vinnarna i samtliga klasser som har minst 4 deltagare.

Under 2019 spelas även en helgdisc på en ny bana på Hertsön på söndagar kl 13:00.

Tider:
Tisdag den 7:e Maj klockan 19:00 spelas den första deltävlingen på Serpent Hill.
Söndag den 12:e Maj klockan 13:00 spelas den första deltävlingen på Hertsön.
Samling minst 10 minuter innan rundan startas för lottning av grupper och information från tävlingsledaren.

Regler:
  • Snittet av de 10 bästa rundorna på Serpent Hill räknas för kvällsdiscen. Når man inte upp till 10 rundor kan man aldrig placera sig före en spelare som har 10 spelade rundor.
  • Snittet av de 5 bästa rundorna på Hertsön räknas för Helgdiscen.
  • Vid DNF, dvs. då man inte slutför påbörjad runda i Kvällsdiscen utdelas 0,5 straffkast på ditt snitt som du inte kan ta bort. ”En dålig runda kan alltid plockas bort, dock inte ett DNF”.
  • I övrigt följs Svenska Frisbeesportförbundets regler för Discgolf som hittas på: http://www.frisbeesport.se/t2.aspx?p=103600


Resultat:
Resultaten och aktuell ställning visas på http://www.luleadiscgolf.se/ efter varje runda.

Medlemskap:
För att delta i Kvällsdiscen ska du vara medlem i Luleå Discgolfförening. Du som är intresserad är dock varmt välkommen att prova på Kvällsdiscen ett antal gånger innan du blir medlem. För information om hur du löser ett medlemskap kika in på Luleå Discgolfförenings hemsida: http://www.luleadiscgolf.se/medlem.php

Välkomna!